Апарати за домаћинство

Househould appliances-1
Househould appliances-2
Househould appliances-3
Househould appliances-4
Househould appliances-5
Потврда Стандард
CE ЕН 55014 ЕН 60335
ФЦЦ Парт 15Б
ПСЕ Ј 55014 Ј60335
РЦМ АС/НЗС 61000
САА АС/НЗС 60335
РОХС 2015-863-ЕУ
CB ИЕЦ 60335
Тестирање Стандард
Реацх 1907-2016-ЕЦ
Тест ИП заштите ГБ 4208; ИЕЦ 60529; ЕН 60529
материјал за контакт са храном ЛФГБ-1
материјал за контакт са храном ГБ 4806
материјал за контакт са храном ФДА
материјал за контакт са храном ЕУ10/2011

Остали производи

Машина за прање судова машина за прање судова фиксна рерна бријач кућна рерна, плоча за печење, машина за хлеб, машина за кокице, фритеза на уљу, кућни блендер, соковник, процесор хране, машина за сечење, електрични чајник, електрични експрес лонац, кувана јаја, машина за јогурт, машина за сојино млеко, спори тигањ , електрични шпорет за пиринач, парни апарат, фен за косу, сува коса, увијач за косу, мобилни телефони, машина за ексере, машина за дување кућних љубимаца, фрижидер, машина за сладолед, микроталасна пећница за одвлаживање хране, клима уређај, резервоар за очување топлоте, грејање дистрибутера посуђа, електрична машина за мужу четкица за зубе,